es.png br.png de.png en.png es.png fr.png mk.png pt.png ro.png

promoteus.png

Matriux е проект од типот Open Source (отворен код) посветен на сите ентузијасти за безбедност на информации и хакирање. Потребна ни е вашата подршка за да го промовирате духот на Matriux. Можете да не подржите и промовирате со помош на линкање до нас, преусмерување на нашите постери, купувајќи ги нашите филџани, капи, маици и многу повеќе... И ова е текстот на Tooltip-от.

За секоја добра работа која ќе биде направена во овој свет, потребна е подршка и постигнување на нашите амбиции за да играме важна улога во светот на пенетрациско тестирање и дигиталната форензика.
Вашата помош од било каков вид е ценета од промовирање, донирање, па се до користење на Matriux!

И...за полесно да контактираме со вас и да бидете достапни секогаш.
П. Зошто да донирате на Matriux?
О) Matriux е не-профитабилен бесплатен проект кој не генерира никаков профит преку комерцијализација како реклами и спонзори. Моментално, фондовите се одржувани од самите членови. Вашата подршка се очекува на долгиот и успешниот пат на проектот.

  • Фондовите ќе се искористат на самиот проект за да се задоволат потребите од хостинг, промоција и развој на проектот.
П. Постои ли некаков лимит за донирање?
О) Секако дека не, секаква помош е добродојдена!

П. Навистина сакам да помогнам околу проектот. Постои ли некаква алтернатива?
О) Да, како што напоменавме претходно, можете да помогнете и да не промовирате на вашите сајтови, преку заедници (и доколку сте техничка личност, можете да не промовирате преку развивање на проектот).

За секој што донирал, можеме да ги наведеме нивните имиња и сумата која што ја донирале на долната страница од сајтот.
За донации поголеми од 20$, можеме да им дадеме опција да изберат дали да ги промовираме нивните сајтови или компании на таа страница.

Благодариме до нашите дарежливи донатори...
Graysun Consulting [ 500$ ]
Toronto Condos [ 25$ ]
Vancouver MLS Listings [ 25$ ]
Toronto Luxury Homes [ 25$ ]
Calgary Real Estate Investment [ 25$ ]
Toronto Real Estate [ 25$ ]
Toronto Houses For Sale [ 25$ ]
Maximiliano Soler [ 20$ ]